menuclose

Mnenja strank

Odlična fotografinja, v prvi meri pa oseba, ki je pristna, ki izžareva energijo, ki jo na fotografiranju vsakdo potrebuje. Bilo je veliko dobre volje, sproščenosti, vsaka fotografija pa je tudi zaradi vsega tega čudovita.

Laura, hvala za vse to in vse dobro tudi naprej.? (Tjaša & Dejan B.)

***

Neverjetna energija na slikanjau, profesionalnost in čutovit končni izdelek. Priporočam vsem tistim, ki iščete nekoga ki vam bo nepozane trenutke napravil večne. (Urška M.)

***

Jaz sem pri Lauri kuhana in pečena.?
Naredila je nekaj poročnih (neuradnih) fotografij, ki naj povem, da so bile mnogo boljse od uradnega fotografa. Sledilo je fotografiranje 1. nosecnosti in krst pa 2. nosecnosti in krst, potem druzinsko fotografiranje, fotografiranje v Šostanju, kjer je narava nooooro dober “studio”. Itak sem se odločila se za boudoir fotografiranje in možu podarila fotoknjigo fotk – nad tem darilom je bil najbolj navdušen. ?Fotografirala je žurko taščine 60-ke in moževe 40-ke …
Skratka, vedno in vedno se vračamo k njej.  (Teja M.)

***

Laura je odlična fotografinja in oseba, ki zna prisluhniti vaši želji. Njene fotke so čudovito obdelane in izžarevajo lepoto narave.
Laura, hvala za nepozaben spomin in prelepe trenutke s teboj! ?❤ (Tjaša B.)

***

Zelo zadovoljna s fotografiranjem, perfect job, res zna z otroci, čudovite scene, prizori, vse perfect! Hvala Laura, najboljša si! (Polona V.J.)

***

Najboljse fotke v naravi. ? (Petra P.)

***

Slike govorijo bolje od besed �, Laura ujame tiste posebne trenutke in razpoloženja. (Alenka K.)

***

Super fotografinja! � Še lepše fotografije! � priporočam! � (Renata B.)

***

Zelo priporocam!! Odlicna oseba, polna pozitivne energije, nasmejana in s srcem pri delu. Izdelki pa vedno cudoviti in popolni! �� (Mateja G.)

***

Z eno besedo, odlično! (Erika H.)

***

Čudovita oseba in odlična fotografinja, ki si za svoje delo in osebnost zaskuži veliko več zvezdic, kot jih lahko tule podelim❤️
Velikoooo uspehov tudi v nadaljne❤️ Priporočam! (Simona)

***

Čudovita oseba in fotografinja, ki obvlada svoje delo. Fotografije pa vrhunske! (Agnes K.)

***

Odlična fotografinja s srcem. Med delom se popolnoma posveti svojim strankam, upošteva želje, obenem pa je tudi sama polna idej. Stremi k temu, da je vedno znova inovativna. Fotografija zanjo ni samo delo, temveč s fotografijo diha. (Anja I.)

***

Zelo zadovoljna, z nosecniskim fotkanjem pri Lauri, zelo priporocam, vzame si cas, ne komplicira, pove, svetuje, kako se obrnes, nasmehnes, kdaj ne.. res top fotografinja. Ko bo moj sinko star 1 leto se spet pridemo fotkat. (Tanja H.)

PRIPOVED ČASA

Laura Mesarec