menuclose

O meni

Nekoč se bomo spominjali trenutkov, ki smo jih preživljali s svojimi najdražjimi, s svojimi malčki, ki to kmalu ne bodo več. Ob mirnih hladnih večerih se bomo zavili v toplo odejo, zleknili na kavč, objeli svoje najmlajše in jim pripovedovali zgodbe. Pripovedovali z besedami, ki jih bomo začutili in se jih spominjali. Predstavljajte si, da ob takšnem trenutku vzamemo v roke star klasični album, ki je poln fotografij in spominov, poln občutij. Ali pa foto knjigo, lepo umetelno narejeno, s fotografijami, ki nam bodo vedno v spomin. Vi boste pripovedovali zgodbe z besedami in svojimi občutki, jaz vam jih lahko pričaram s fotografijami.

Sem mamica, zaljubljena v veliko stvari. Najbolj sem zaljubljena v svoja otroka, ki mi lepšata in predvsem popestrita dneve. Zaljubljena sem tudi v naravo, sonce in morje. Fotografija pa ima v mojem srcu posebno mesto. Kadar fotografiram, sem v svojem svetu, počutim se sproščeno in zadovoljno. Rada sem v družbi ljudi, predvsem tistih “majhnih”, živahnih in glasnih ali malo manj glasnih. Vsi me očarajo s svojo iskrivostjo in iskrenostjo. Nekateri se radi postavijo pred kamero, drugi so malo bolj sramežljivi, a na koncu vedno “napišemo” zgodbo v sliki.

Moja otroka sta moj navdih, z mojim sinom se je ta zgodba sploh začela. Že dolgo je tlela v meni želja po fotografiranju in nekaj časa je preteklo, da sem jo uresničila, da uživam v vaši družbi s fotoaparatom v roki in vam pričaram vašo zgodbo, ki se jo boste radi vedno znova in znova spominjali in občudovali na fotografijah.

Laura Mesarec

 

 

 

PRIPOVED ČASA

Laura Mesarec